O nama

01

Kompanija „PRESTO“ osnovana je 1993 godine i od samog osnivanja bavi se prevozom putnika. Osnovna delatnost firme je domaći i međunarodni drumski putnički saobraćaj koji se obavlja kroz linijski, vanlinijski i ugovoreni prevoz.

02

U početku kao mala porodična firma iz godine u godinu osvajala je nove poslove i širila vozni park tako da sada prema broju autobusa i profesionalnog kadra spada u red vodećih privatnih preduzeća u Srbiji.

03

Preduzeće u svom voznom parku poseduje preko 40 autobusa koji su upošljeni u javnom gradskom prevozu u Beogradu od 1998 god. i na redovnim linijama u međugradskom saobraćaju kao što je Beograd - Pirot, Beograd - Dimitrovgrad, Pirot - Zlatibor

04

Trenutno u preduzeću ima preko 100 zaposlenih radnika, 80% su vozači, ostali su raspoređeni po sektorima i rade na administrativnim poslovima i održavanju.

05

Raspolažemo savremeno organizovanom i opremljenom radionicom za održavanje i popravku autobusa, pratećom službom za održavanje čistoće i urednosti autobusa. Posedujemo parking prostor u Beogradu i Pirotu.

06

Vršimo iznajmljivanje autobusa za poslovna putovanja, sportske ekipe, ekskurzije, turističke agencije i za međunarodne organizovane ture. Na raspolaganju je veliki broj visokoturističkih, turističkih, prigradskih i gradskih autobusa. Sva vozila opremljena su najsavremenijom opremom. Vozila su klimatizovana, opremljena audio i video opremom sa toaletom.

07

„PRESTO“ je danas kompanija koju čine ljudi sa vizijom, profesionalci koji su od samog početka zadali sebi visoke ciljeve i insistiraju na visokom kvalitetu pružanja usluga i uvođenju inovacija zbog čega se preduzeće izdvojilo od konkurencije. Nastojimo da javni putnički saobraćaj učinimo pristupačnim, prijatnim i bezbednijim, proširujući kapacitete, teritorijalnu pokrivenost i funkcionalnost mreže putničkih linija.

08

Postavljanjem visokih standarda kako u svom poslovanju tako i u unutrašnjem funkcionisanju idemo u susret zahtevima i potrebama naših korisnika. Naš osnovni cilj je da svojim korisnicima obezbedimo vozila i uslugu najboljeg kvaliteta.

09

Sigurno, pouzdano, kvalitetno uvek u susret zahtevima i potrebama naših korisnika, partnera i tržišta, uvek za radost novih putovanja povezujemo ljude i mesta...