Ime i prezime*

Kompanija

e-mail*

telefon*

Vasa poruka:

Iznajmljivanje autobusa

Vozni park firme PRESTO u svojoj ponudi ima visoko-turističke autobuse za prevoz putnika u međugradskom i međunarodnom saobraćaju. Specijalizovani smo za prevoz dece, a naša vozila ispunjavaju sve uslove koje zakon nalaže kada je takav vid prevoza u pitanju.

Sve autobuse iznajmljujemo za potrebe firmi, agencija, sportskih klubova i sl. Osim kupovine karata za autobuski prevoz pružamo vam i mogućnost iznajmljivanja vozila sa vozačem. Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama i potrebama, što znači da sami odredjujete mesto i vreme polaska, kao i rutu kojom želite da putujete.

Besplatni Wi-Fi

U većini vozila možete uživati u besplatnom Wi-Fi internetu tokom vožnje na teritoriji Republike Srbije.

Multimedijalni sadržaj

Naša vozila poseduju najmoderniju opremu za potpun ugođaj prilikom putovanja.

Naš vozni park

Autobuse iz našeg voznog parka možete iznajmiti za ture i posete turističkim manifestacijama, ekskurzije, jednodnevne i višednevne izlete, prevoz grupe putnika na proslave, promocije i kulturne događaje, sportske manifestacije i takmičenja, svadbe i dr. Najam autobusa se vrši sa vozačima koji su iskusni profesionalci sa velikim brojem pređenih kilometara iza sebe.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Ukoliko ste zainteresovani za najam vozila molimo Vas da nas kontaktirate i tom prilikom nas informište o detaljima
koji su nam važni za odredjivanje cene.

Datum polaska

Datum povratka

Broj putnika

Mesto polaska

Destinacija

Svrha putovanja

Cenu, kao i ostale uslove za realizaciju najma vozila odredjujemo tek kada dobijemo sve parametre koji su nam za to potrebni.

Kontaktirajte nas